În fiecare sfârșit de săptămână mii de oameni din Zagreb (Croația) vin în suburbie pentru a face cumpărături la o piață de aici foarte populară. Pentru că locurile din parcare nu ajung pentru toți, mulți oameni parchează pe un teren alăturat care este proprietatea privată a unui fermier.

Fermierului croat îi displace foarte mult faptul că oamenii parchează pe lotul lui fără a avea pentru aceasta vreo permisiune. Desigur, aici nu este vorba despre lipsa unui bun simț elementar din partea automobiliștilor, pentru că aceștia înțeleg foarte bine că ei cu automobilele lor bătătoresc pământul care are destinație agrară.

După ce s-a certat în repetate rânduri și fără rezultat cu cei care își parcau mașinile pe terenul lui, fermierul a zis ”Destul!” și a decis să se răzbune pe ei așa cum știa el mai bine. S-a suit în tractor și a început să își are pământul, blocând astfel mașinile parcate. Ceea ce a făcut el este absolut legal. O lecție foarte bună pentru oamenii obraznici. Probabil data viitoare ei vor veni cu autobuzul la făcut cumpărături sau își vor căuta un alt loc de parcare.

Dacă ți-a plăcut lecția dată de acest fermier automobiliștilor, atunci distribuie acest video memorabil prietenilor tăi.

Sursa: 24sata

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase


HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.