În fiecare sfârșit de săptămână mii de oameni din Zagreb (Croația) vin în suburbie pentru a face cumpărături la o piață de aici foarte populară. Pentru că locurile din parcare nu ajung pentru toți, mulți oameni parchează pe un teren alăturat care este proprietatea privată a unui fermier.

Fermierului croat îi displace foarte mult faptul că oamenii parchează pe lotul lui fără a avea pentru aceasta vreo permisiune. Desigur, aici nu este vorba despre lipsa unui bun simț elementar din partea automobiliștilor, pentru că aceștia înțeleg foarte bine că ei cu automobilele lor bătătoresc pământul care are destinație agrară.

După ce s-a certat în repetate rânduri și fără rezultat cu cei care își parcau mașinile pe terenul lui, fermierul a zis ”Destul!” și a decis să se răzbune pe ei așa cum știa el mai bine. S-a suit în tractor și a început să își are pământul, blocând astfel mașinile parcate. Ceea ce a făcut el este absolut legal. O lecție foarte bună pentru oamenii obraznici. Probabil data viitoare ei vor veni cu autobuzul la făcut cumpărături sau își vor căuta un alt loc de parcare.

Dacă ți-a plăcut lecția dată de acest fermier automobiliștilor, atunci distribuie acest video memorabil prietenilor tăi.

Sursa: 24sata

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre si usi

ferestre si usi din PVC cu geam termopan

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.