Societatea noastră, AFTENI DEVELOPMENTS SRL, a fost creată și s-a dezvoltat pentru a vă oferi cele mai performante soluții de hidroizolații și protecție pentru zonele dvs de parcare.

Despre site

Acest site este destinat în exclusivitate prezentării celor mai avantajoase soluţii de hidroizolaţii pentru parcări.

Se obţin avantaje dosebite:

  • Micşorarea costurilor de materiale şi manoperă de aplicare
  • Calitate mult mai mare
  • Performanţe deosebite
  • Garanţie reală mult mai mare
  • Durată mult mai mică de execuţie
  • Actualizări periodice prin e-mail cu ceea ce este nou în domeniu
  • Soluțiile Tehnice potrivite în orice situație
  • Sfaturi pentru a alege și a folosi produsele potrivite

Pentru a începe, înscrieți-vă acum să primiți noutățile și sfaturile noastre periodice:

Click aici pentru descrierea în detaliu a avantajelor.

Despre Noi

Desi ne-ar placea sa lucram cu dvs, nu ne implicam decat in acele lucrari in care beneficiarul intelege importanta hidroizolatiei, a materialelor folosite si a muncii pe care o facem. Nici nu tinem sa luam toate lucrarile sau sa vindem materiale cuiva care nu pretuieste modul corect de aplicare. Exista un loc pentru fiecare sub soare: fiecare persoana primeste hidroizolatia pe care o merita de la cineva compatibil cu respectiva persoana.

Noi ne concentram asupra solutiilor tehnice corecte pentru o situatie data functie de prioritatile clientilor nostri. Pretuim lucrul bine facut.

Despre furnizori:

Avem furnizori de mare incredere ce ofera produse de valoare unica: garantie ridicata si reala, durata nelimitata de viata, pret perfect acceptabil, asistenta continua. Iată câţiva din furnizorii noştri:

logoRadcrete

Avem echipe instruite si cu experienta in folosirea materialelor. Avem echipamente pentru pregatirea suprafetelor si aplicarea corecta a produselor de hidroizolatii.

Despre mine:

Mihai_Afteni

Ma numesc Mihai Afteni si lucrez in acest domeniu de aproape 20 de ani. Am condus si am instruit numerosi profesionisti, am devenit reprezentanti exclusivi in Romania ai unor producatori de renume din lume, am sute de lucrari executate si mii de vanzari de materiale. Am organizat cursuri in acest domeniu.

Mă puteți contacta personal la orice oră pentru a vă putea oferi soluţia corectă situației dvs concrete. Ce altă dovada de seriozitate si dedicatie mai doriti?

ing. Mihai Afteni, director tehnic si de vanzari
mobil 0769 057 340, hidroizolatii @ afacereamea.ro