La Cluj s-a rezovat practic peste noapte problema parcărilor din zona centrală. S-a ridicat o parcare supraterană şi imediat după ce au inaugurat-o au interzis parcarea pe toate străzile din zonă. Până să se înveţe tot omul, Primăria a plantat în zonă poliţişti locali care nu făceau altceva toată ziua decât să umble pe străzi pentru a atrage atenţia celor ce-şi lăsau maşinile neregulamentar că trebuie să şi-o ducă în parcarea nou deschisă.

Astfel, în două luni în care nimeni nu era lăsat nici măcar să staţioneze, oamenii s-au obişnuit şi acum nu mai parchează nimeni neregulamentar deşi nu mai există poliţiştii locali.

La Bucureşti însă, maşinile lăsate aiurea în stradă blochează până şi intrarea în parcarea subterană nou inaugurată la Universităţii. Asta deşi parcarea stă goală.

Parcare bucuresti parcare supraterană

Parcare bucuresti02

Parcare bucuresti parcare supraterană subterana

sursa: cemerita.ro

Articole Interesante si de Interes pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…