Eric Vekeman trăiește dintotdeauna deasupra magazinului său de pantofi, pe care îl deține de mulți ani, într-un mic oraș din Belgia.

Recent, s-a retras și a decis că e vremea să își închidă și magazinul. A venit timpul să se relaxeze și să facă lucrurile care îi aduc fericire în viață, fără să mai stea cu grijă că trebuie să meargă la muncă.

Cum magazinul cu pantofi a fost închis, Eric s-a gândit să găsească o utilitate spațiului rămas gol. Și a decis să îl transforme într-un garaj.

Din păcate pentru Eric, autoritățile locale au refuzat să îi acorde bărbatului permisiunea de a construi un garaj pe strada lui. Au zis că un garaj ar schimba complet aspectul orașului.

Dar Eric nu s-a lăsat, hotărât să aibă propriul garaj. Bărbatul a amenajat spațiul gol în care a fost magazinul lui de pantofi, fără să se abată de la vreo regulă. Iar acum, Eric are garajul perfect pentru mașina lui.

Iată video-ul de mai jos cu planul lui Eric pentru construcția garajului mult visat:

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre si usi

ferestre si usi din PVC cu geam termopan

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.