Eric Vekeman trăiește dintotdeauna deasupra magazinului său de pantofi, pe care îl deține de mulți ani, într-un mic oraș din Belgia.

Recent, s-a retras și a decis că e vremea să își închidă și magazinul. A venit timpul să se relaxeze și să facă lucrurile care îi aduc fericire în viață, fără să mai stea cu grijă că trebuie să meargă la muncă.

Cum magazinul cu pantofi a fost închis, Eric s-a gândit să găsească o utilitate spațiului rămas gol. Și a decis să îl transforme într-un garaj.

Din păcate pentru Eric, autoritățile locale au refuzat să îi acorde bărbatului permisiunea de a construi un garaj pe strada lui. Au zis că un garaj ar schimba complet aspectul orașului.

Dar Eric nu s-a lăsat, hotărât să aibă propriul garaj. Bărbatul a amenajat spațiul gol în care a fost magazinul lui de pantofi, fără să se abată de la vreo regulă. Iar acum, Eric are garajul perfect pentru mașina lui.

Iată video-ul de mai jos cu planul lui Eric pentru construcția garajului mult visat:

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre si usi

ferestre si usi din PVC cu geam termopan

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Reparații la terase


HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.