Eric Vekeman trăiește dintotdeauna deasupra magazinului său de pantofi, pe care îl deține de mulți ani, într-un mic oraș din Belgia.

Recent, s-a retras și a decis că e vremea să își închidă și magazinul. A venit timpul să se relaxeze și să facă lucrurile care îi aduc fericire în viață, fără să mai stea cu grijă că trebuie să meargă la muncă.

Cum magazinul cu pantofi a fost închis, Eric s-a gândit să găsească o utilitate spațiului rămas gol. Și a decis să îl transforme într-un garaj.

Din păcate pentru Eric, autoritățile locale au refuzat să îi acorde bărbatului permisiunea de a construi un garaj pe strada lui. Au zis că un garaj ar schimba complet aspectul orașului.

Dar Eric nu s-a lăsat, hotărât să aibă propriul garaj. Bărbatul a amenajat spațiul gol în care a fost magazinul lui de pantofi, fără să se abată de la vreo regulă. Iar acum, Eric are garajul perfect pentru mașina lui.

Iată video-ul de mai jos cu planul lui Eric pentru construcția garajului mult visat:

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase


HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.