Radcon Formula #7 Au trecut 14 ani de la punerea în operă cu succes a produsului Radcon Formula #7 la platforma de beton a acoperișului-parcare expusă la Aeroportul Internațional Rafic Al Hariri din Beirut.

Tradelines SRL a aplicat Radcon la această platformă expusă tocmai în 2001 oferind celor din regiune o referință mare şi uşor accesibilă.

TARA: Liban
SANTIER: parcarea auto a Aeroportului International Rafic Al Hariri
CONSULTANT: Dar Al-Handasah
APLICATOR: Tradelines SRL
SUPRAFATA TRATATA: tablierul parcarii auto expuse de pe acoperis
ANUL: 2001

 

 

Radcon Formula #7 are o reputație de produs de încredere pentru betoanele expuse pe lungi perioade de timp și, în special, în zonele care sunt în mod tradițional considerate ca având un risc ridicat pentru majoritatea membranelor. În timp ce membranele tradiționale sunt programate să fie înlocuite sau reaplicate (la costuri considerabile), RADCON continuă să le depașească ca performanțe și durată de viață pe toate celelalte!

Radcon Formula #7

Articole Interesante si de Interes pentru Dvs

Reparații la terase


HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.