Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a ordonat o reuniune de urgenta duminica, cu toti cei responsabili, dupa ce un cuplu de tineri s-a inecat intr-un lift blocat intr-o parcare subterana inundata ca urmare a unei ploi torentiale la Tel Aviv.

Foto: Facebook/ כבאות והצלה לישראל Israel Fire & Rescue Authority

Netanyahu s-a declarat socat si a ordonat reuniunea de urgenta “pentru a asigura ca acest lucru nu se va mai intampla”,relateaza dpa.

Rudele celor doi tineri care si-au pierdut viata au acuzat autoritatile israeliene ca au neglijat sa repare sistemul de drenaj la cladirea rezidentiala din cartierul Hatikva, din sudul Tel Aviv.

Cuplul a fost identificat ca fiind Dean Shoshani si Stav Harari, ambii in varsta de 25 de ani, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Micky Rosenfeld.

Ascensorul a fost inundat in urma unei ploi extrem de abundente.

“Au coborat pentru6 a-si scoate vehiculul din parcarea subterana care fusese inundata. Alti locuitori au coborat pe scari, insa ei au luat liftul”, a spus Rosenfeld. “Au ramas blocati si nivelul apei a crescut rapid”, a spus el. “Din pacate au fost gasiti morti”, a afirmat purtatorul de cuvant al politiei.

Locatarii au declarat ca au chemat politia si pompierii de mai multe ori, insa au fost ignorati. Cand echipele de prim ajutor au sosit in cele din urma, a fost prea tarziu, au spus ei.

“Am fugit spre lift. Am batut in usa si am strigat ‘este cineva acolo?’. Si el a raspuns: ‘da! da!’ si a batut inapoi”, a spus un locuitor pentru Israel Army Radio.Am sunat de 16 ori (la politie, pompieri) si mi-au inchis telefonul. De 16 ori!“, a spus el.

“A existat un moment in care nu i-am mai auzit si am inteles ca s-au inecat”, a mai precizat acesta.

Rosenfeld a declarat ca politia a trebuit sa raspunda la “sute de apeluri telefonice de urgenta”.

Articole Interesante si de Interes pentru Dvs

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.