Un profesor de la MIT (Massachussets Institute of Tehnology) a publicat o carte întreagă despre parcări.

Eran Ben Joseph a calculat că toate cele 800.000.000 de locuri de parcare din SUA sunt cât tot statul Puerto Rico.

În cartea “ReThinking a Lot: The Design and Culture of Parking”, profesorul de la MIT vorbeşte despre spaţiile de parcare în mediul natural.

locuri de parcare

De exemplu, unul dintre subiectele mari ale cărţii este despre cum asfaltul încins de la soare evaporă rapid apa de ploaie, iar consecinţa este că fotosinteza se produce mai greu la plantele care nu primesc apă.

Cele aproape 1 mld. de locuri de parcare însumează peste 9100 kmp suprafaţă (cât a statului Puerto Rico – de 25 de ori mai mic decât România). În toată lumea sunt în circulaţie 600.000.000 de maşini.

Sursa: www.incont.ro

Articole Interesante si de Interes pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre si usi

ferestre si usi din PVC cu geam termopan

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…