• Este un silicat modificat biochimic.
  • Autorul, W. H. Smith, a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Chimie pentru rezultate extraordinare în biochimie ce au dus apoi la inventarea produselor lui.
  • Preţurile, cu aplicarea şi tratamentele aferente, sunt mai mici sau sunt comparabile cu preţurile membranelor.
  • Garanţia contractuală pentru aplicare este de 15 ani (adică de 1,5-5 ori mai mare faţă de membranele bituminoase). Se fac impermeabilizări şi protecţii ale betoanelor şi zidăriilor încă din 1975 iar rezultatele sunt grăitoare: s-a obţinut impermeabilizarea perfectă.
  • Impermeabilizarea completă devine activă doar după două ore de la aplicare şi este pe întreaga viaţă a suprafeţelor tratate.
  • După aplicare puteţi uita pentru toată viaţa de problemele ce pot apare datorită unor hidroizolaţii greşit proiectate sau puse în operă.
  • Colmatează şi lipeşte fisurile prezente de până la 2 mm şi cele viitoare de până la 0,3 mm.
  • Suprafaţa tratată capătă duritatea granitului.
  • Betoanele şi zidăriile se “auto-vindecă” pe toată durata lor de viaţă, orice contact cu apa de fapt adâncind şi întărind efectul de impermeabilizare şi cel de protecţie.
  • Uneori aplicarea de Radcon Formula #7 este la aproape jumătate din costul de înlocuire a membranei originale, nu mai este necesar un buget pentru membrană iar câştigul pentru mediu este imens nemaifiind necesar ca materialul defect al membranei să fie utilizat ca material de umplutură.
  • Există mii de referinţe din întreaga lume şi din România.
  • Există certificare CE care permite folosirea în România.
Inventatorul produsului de hidroizolare RADCON FORMULA #7


De aceea RADCON FORMULA #7 este soluţia preferată de tot mai mulţi proprietari, constructori şi proiectanţi/arhitecţi.

Click aici pentru a descarca un studiu de caz din care rezulta ca hidroizolatiile cu Radcon Formula #7 sunt mai ieftine cu 50% fata de hidroizolatiile traditionale.

Pentru cateva detalii tehnice de proiectare si aplicare a produsului Radcon Formula #7 puteti vizita fisa tehnica Radcon si detaliile de aplicare Radcon.

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la modul de hidroizolare a construcţiilor noi şi la repararea celor vechi folosind Radcon Formula #7, ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs., discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefoanele 0769-057 340, trimiteţi-ne un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (aproape instantaneu) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre si usi

ferestre si usi din PVC cu geam termopan

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…