Radcon Formula #7 este o soluţie de silicat, modificată biochimic, ce asigură o hidroizolaţie îndelungată şi durabilitate betonului. Acesta penetrează betonul şi reacţionează cu calciul din beton şi apa, pentru a forma un gel de hidrat de silicat de calciu insolubil în apă, pentru umplerea fisurilor, porilor şi capilarităţilor. Gelul realizează un obstacol în stratul de suprafaţă, împotriva penetrării apei şi a altor impurităţi cum ar fi ionii de clor.

Radcon Formula #7 etanşează fisurile de până la 2 mm. Produsul rămâne activ în masa de beton, reacţionând cu apa, pentru a asigura proprietăţi de impermeabilitate şi contra microfisurilor ce pot apărea ulterior.

Radcon Formula #7 s-a dezvoltat progresiv încă din 1975 şi şi-a dobândit o reputaţie remarcabilă în peste 60 de ţări. Acceptarea produsului Radcon Formula #7, a fost dată de performanţele sale unice la locurile de aplicare, fiind folosit în prezent la realizarea unor proiecte de importanţă mondială.

Conceptul care stă la baza inventării produsului Radcon Formula #7 este acela de a lucra cu betonul, deoarece acesta are proprietăţi de etanşare. Prin această interacţiune Radcon Formula #7 face ca betonul să devină impermeabil, atât în masa de beton cât şi în crăpături, ceea ce reprezintă cel mai mare avantaj.

Până acum proiectanţii recomandau o membrană (un strat protector) de acoperire a betonului. Apoi, pentru protejarea membranei împotriva influenţelor de mediu şi mecanice, adesea mai este necesar un alt strat protector, care mai introduce o variabilă. În procesul de construcţie, orice protecţie de suprafaţă devine vulnerabilă la avarierea generată de alţi factori exteriori.

    Radcon Formula #7 se poate aplica direct pe beton, eliminindu-se astfel necesitatea stratului protector final. Deoarece în ecuaţia de hidroizolaţie există acum doar o singură variabilă, dacă apar infiltraţii pe durata de viaţă a structurii de beton, reparaţia se poate face chiar pe betonul propriu-zis.
(RO) Prezentarea produsului Radcon Formula #7 (EN) Radcon Formula #7 brochure
(RO) Fişă tehnică Radcon Formula #7 (EN) Datasheet Radcon Formula #7
(RO) Indicaţii de specificare în proiecte (EN) Instructions to Specifier Radcon Formula 7
(RO) Detalii de proiectare şi execuţie hidroizolaţii la parcări cu Radcon Formula #7 (EN) Parking structures waterproofing design and application details with Radcon Formula #7
(RO) Detalii pentru parcări (EN) Details for parking structures
(RO) Aplicarea produsului Radcon Formula #7

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la modul de hidroizolare a construcţiilor noi şi la repararea celor vechi folosind Radcon Formula #7, ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs., discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefoanele 0769 057 340, 0745 18 20 88, fax 031 816 2487, trimiteţi-ne un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (aproape instantaneu) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Articole Interesante si de Interes pentru Dvs

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.