Bucureştenii vor avea în curând o nouă parcare subterană în Centrul Capitalei, sub strada Edgar Quinet, între clădirea Universităţii din Bucureşti şi Universitatea de Arhitectură ”Ion Mincu”.
parcare subterană
Primarul Sorin Oprescu a declarat, marţi, pentru gândul, că parcarea va fi construită tot în parteneriat public-privat ca şi cea de la Universitate şi avea aproximativ 385 de locuri.

Oprescu spune că, prin construirea unei noi parcări, Primăria Capitalei va reuşi să cureţe străzile din Centrul Bucureştiului de maşini. Şoferii care vor continua să parcheze în locurile interzise din Capitală vor fi amendaţi.

Amenzi doar după ce toată lumea va avea unde să parcheze

„În momentul în care am trei-patru parcări în confluenţă, cum vor fi cele trei de la Universitate, atunci voi propune Consiliului să facem o structură care să fie şi punitivă pentru cei care nu respectă regulile”, a spus Sorin Oprescu.

Practic, toate cele trei parcări de la Universitate vor fi deţinute de Interpaking, firma care în noiembrie 2012 a inaugurat parcarea de la Universitate. Primarul spune că reprezentanţii de la Interparking au fost singurii interesaţi de parcarea de pe Edgar Quinet.

„Au fost singurii ne-au întrebat de parcare şi atunci am zis dă le dăm parcarea”, a spus Oprescu.

Proiectul parcării de sub strada Edgar Quinet

Mihai Antol, reprezentantul parcării Interparking, susţine că proiectul arhitectural se află în prezent în faza de discuţie. „Nu ştim dacă se va începe anul acesta. Sunt mai multe etape, iar acum suntem în faza de discuţii şi preproiectare. Parcarea de pe Edgar Quinet va fi asemănătoare cu cea de la Universitate, cu trei nivele. Acum studiem posibilitatea să o legăm de parcarea de Intercontinental. Vrem să vedem dacă tehnic este posibil acest lucru pentru că acolo este o pădure de reţele de canalizare şi de cabluri”, a declarat pentru gândul Mihai Antol.

Cu parcarea de pe Edgar Quinet şi cu cea de la Hotelul Intercontinental, Interparking va avea toate cele trei parcări de la Universitate, iar în total numărul locurilor va ajunge la peste 1. 500. Nici Primăria Capitalei şi nici Interparking nu pot da o dată clară pentru începerea amenajării parcării subterane de pe Edgar Quinet, dar stretegia privind parcările de la Capitală arată că termenul de finalizare este semestrul al doilea din 2013.

Parcarea de la Universitate, ocupată în proporţie de 70 la sută în timpul săptămânii

Reprezentanţii Interparking spun că parcarea de la Universitate nu este folosită încă la capacitaea maximă, dar spre deosebire primele luni când era ocupată numai pe sfert, acum numărul de de maşini parcate a crescut la aproape 70% din capacitate. „Cel mai agromerat este în zilele de miercuri, joi şi vineri. Avem aproximativ de 300 de maşini parcate pe zi”, a mai spus Mihai Antol. Spre deosebire de luna februarie 2013, când 7 % dintre locuri proveneau din abonamente, în prezent abonamentele au ajuns la 15% din numărul total al locurilor de parcare.

Sursa: www.gandul.info 29.05.2013

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre si usi

ferestre si usi din PVC cu geam termopan

Încercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.