Radcon Formula #7 este o soluţie de silicat, modificată biochimic, ce asigură o hidroizolaţie îndelungată şi durabilitate betonului. Acesta penetrează betonul şi reacţionează cu calciul din beton şi apa, pentru a forma un gel de hidrat de silicat de calciu insolubil în apă, pentru umplerea fisurilor, porilor şi capilarităţilor. Gelul realizează un obstacol în stratul de suprafaţă, împotriva penetrării apei şi a altor impurităţi cum ar fi ionii de clor.

Radcon Formula #7 etanşează fisurile de până la 2 mm. Produsul rămâne activ în masa de beton, reacţionând cu apa, pentru a asigura proprietăţi de impermeabilitate şi contra microfisurilor ce pot apărea ulterior.

Radcon Formula #7 s-a dezvoltat progresiv încă din 1975 şi şi-a dobândit o reputaţie remarcabilă în peste 60 de ţări. Acceptarea produsului Radcon Formula #7, a fost dată de performanţele sale unice la locurile de aplicare, fiind folosit în prezent la realizarea unor proiecte de importanţă mondială.

Conceptul care stă la baza inventării produsului Radcon Formula #7 este acela de a lucra cu betonul, deoarece acesta are proprietăţi de etanşare. Prin această interacţiune Radcon Formula #7 face ca betonul să devină impermeabil, atât în masa de beton cât şi în crăpături, ceea ce reprezintă cel mai mare avantaj.

Până acum proiectanţii recomandau o membrană (un strat protector) de acoperire a betonului. Apoi, pentru protejarea membranei împotriva influenţelor de mediu şi mecanice, adesea mai este necesar un alt strat protector, care mai introduce o variabilă. În procesul de construcţie, orice protecţie de suprafaţă devine vulnerabilă la avarierea generată de alţi factori exteriori.

    Radcon Formula #7 se poate aplica direct pe beton, eliminindu-se astfel necesitatea stratului protector final. Deoarece în ecuaţia de hidroizolaţie există acum doar o singură variabilă, dacă apar infiltraţii pe durata de viaţă a structurii de beton, reparaţia se poate face chiar pe betonul propriu-zis.
(RO) Prezentarea produsului Radcon Formula #7 (EN) Radcon Formula #7 brochure
(RO) Fişă tehnică Radcon Formula #7 (EN) Datasheet Radcon Formula #7
(RO) Indicaţii de specificare în proiecte (EN) Instructions to Specifier Radcon Formula 7
(RO) Detalii de proiectare şi execuţie hidroizolaţii la parcări cu Radcon Formula #7 (EN) Parking structures waterproofing design and application details with Radcon Formula #7
(RO) Detalii pentru parcări (EN) Details for parking structures
(RO) Aplicarea produsului Radcon Formula #7

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la modul de hidroizolare a construcţiilor noi şi la repararea celor vechi folosind Radcon Formula #7, ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs., discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefoanele 0769 057 340, 0745 18 20 88, fax 031 816 2487, trimiteţi-ne un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (aproape instantaneu) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Articole Interesante si de Interes pentru Dvs

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase


HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.