Unii participanți la Sarbatoarea Winterfest de pe Lacul Geneva din Wisconsin, si-au parcat masinile pe lacul înghețat… dar nu toti dintre ei au mai reusit să ajungă cu ele acasă.
gheata cars lacul înghețat
Zeci de șoferi si-au parcat masinile pe suprafata inghetata a lacului Geneva, în Wisconsin, pentru a participa la festivitățile de sâmbătă, 6 Februarie 2016, în ciuda temperaturilor de peste 0 grade Celsius.

Cand șoferii s-au întors, cincisprezece dintre mașini au inceput sa se scufunde în gheață, a raportat Jurnalul-Sentinel.

Incidentul în cauză a transformat ceea ce ar fi trebuit sa fie un week-end distractiv într-un coșmar total pentru proprietarii de automobile.

“Eu cred că greutatea acestor vehicule si soarele ce a batut pe ele a slăbit gheața de sub ele și a spart gheața”, a spus pentru Fox 6 Now, locotenentul de poliție al Lacului Geneva, Ed Gritzner.

Echipajele au lucrat ore intregi pentru a îndepărta mașinile, pentru ca unele au fost în apă pana la adâncime de 4,5 m.
gheata lake-cars
Cinci dintre proprietarii de automobile au mai putut sa-si conduca mașinile. Restul nu au fost atât de norocoși.

“Respectați avertismentul, veti călători pe propriul risc, de aceea nu recomandăm nimănui sa mearga pe gheata, din cauza acestui tip de situație”, a spus Gritzner.
gheata sinking-cars-lake-geneva
Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incident.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase


HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.